Újra férjhez ment a TV2 műsorvezetője: titokban, Thaiföldön mondták ki a boldogító igent

Thaiföld Kandász Andrea Borszéki Ferenc fogadalom évforduló fogadalom megerősítése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea és férje különleges módon ünnepelték házasságuk huszonötödik évfordulóját.

A TV2 műsorvezetője egy héttel ezelőtt már közzétett egy videót a saját Instagram-oldalán, melyen egy tengerparti oltár látható, amihez a hátteret a naplemente szolgáltatta. Kandász Andrea akkor még nem fedte fel, mire is készülnek, ám most elárulta, hogy a fogadalom megerősítésével ünnepelték házassági évfordulójukat.

Andrea és férje, Borszéki Ferenc festői környezetben, hófehér ruhában, a homokban mezítláb állva fogadtak egymásnak ismét örök hűséget.

– idézte a Bors Kandász Andrea posztját.

"Amit láttok, valódi paparazzo felvétel, ugyanis egy müncheni házaspár éppen drónozott az érintetlen öbölben, ahol másodszor is fogadalmat tettünk, de nem vettük észre. Aztán odajöttek és megkérdezték, hogy nem gond-e, mert olyan gyönyörű! Örülök, hogy megtörtént, hálásan köszönjük nekik. Jövünk a történettel és a fotókkal. Innen is! Nagy ölelés!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.