Palácsik Lilllának már elfolyt a magzatvize, de nem akarta emiatt felébreszteni a férjét

Szerencsekerék Palácsik Lilla szülés Visváder Tamás Kasza Tibi Visváder-Palácsik Lilla
Összepakolt, elmosogatott és reggelit készített a gyereknek, miközben már erős fájásai voltak Palácsik Lillának, aki nem akarta emiatt megzavarni Visváder Tamást a pihenésben, ezért inkább nem is szólt neki.

A Szerencsekerék felvételén mesélte el Visváder Tamás És Kasza Tibi Palácsik Lilla szülésének előzményeit.

Tamás elmondta, hogy felesége nagyon nyugodt volt, őt fel sem ébresztette, amikor elfolyt a magzatvize, helyette inkább elláta a háztartást és megetette a gyermeküket.

Palácsik Lilla, Visváder Tamás Forrás: Palácsik Lilla Instagram

"Felkeltem, és láttam, hogy fogja a hasát, mire Lilla: Beszéltem a szülésznővel, szerintem egy óra múlva bent kéne lennünk." - idézte fel a történetet Tamás, aki Kasza Tibivel közösen azt is elmesélte, hogy a kórházbamenet találkoztak a benzikúton Kasza Tibivel, aki nagyon megörült nekik. Ő már fizetett a tankolásért, amikor Lilla még mindig a műsorvezetővel beszélgett kedélyesen.

"Lilla olyan nyugodtan elbeszélgetett veled. Én meg már bementem fizetni, meg minden, és mondom: 'Figyelj Tibi, megyünk szülni!' Lilla nem szólt.." - mondta Tamás, Kasza Tibi pedig hozzátette: "Sztoriban voltam, nem akar megzavarni a fájásokkal..." - derül ki a Szerencsekerék előzeteséből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.