RETRO RÁDIÓ

Idegőrlő éjszakák: már aludni sem tudnak a harmadik kerületben a furcsa hangoktól





Egyre több fővárosi kerületben panaszkodnak arra, hogy az éjszakai pihenést megkeserítik valamilyen különös eredetű, furcsa hangok. Most a harmadik kerületben kezdték el feltérképezni a probléma forrását.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
hang rejtély III. kerület

Egy harmadik kerületi lakos most a többi ott lakó segítségét kéri, hogy hátha együtt megoldást találnak mindannyiuk problémájára.

Furcsa hangok miatt nem tudnak aludni az óbudaiak (Képünk illusztráció) Fotó: Róka László / MTI

Egész éjjel ezt hallgatják

Egy harmadik kerületi Facebook-csoportban tette fel a kérdést egy hölgy, hogy tudja-e valaki, honnan származhat pontosan az a hang, ami minden estéjüket megkeseríti. A monoton „munkahangok” szinte már aludni sem hagyják őket és kezd elegük lenni ebből:

A Lajos utcai volt textilgyár épülete felől egész éjjel hallani lehet egy gépet dolgozni, nem igazán tudjuk beazonosítani, mi lehet, de gyakorlatilag szünet nélkül megy egész éjjel (nyomdagép talán)

– kezdte a posztját egy óbudai lakos, aki nemcsak most figyelt fel a furcsa hangokra, már tavaly is találkozott ezzel:

Tavaly egész nyáron ezt hallgattuk, és most is halljuk nyitott ablaknál. Más közel lakó is hallja esetleg (netán mást is idegesít)? Próbáltuk kideríteni, honnan jön a hang pontosan, de eddig nem jártunk sikerrel, az épületek verik vissza a hangot. Hátha más is hallja és tudja, hogy mi ez...

– írta, reménykedve abban, hogy talán másoknak van ötlete, hogy honnan származhat a hang és megoldást találhatnak a problémára.

Az állatok sem hagyják békén a budapestieket

Mint korábban megírta a Metropol, közel egy hete egy XIII. kerületi lakos is panaszkodott, hogy éjszakánként nem tud aludni egy idegesítő hangtól, amire még nem talált magyarázatot, így a többi ott lakó segítségét kéri.

Tegnap este és ma este is egy éles, pittyegő hangot lehet hallani a Keszkenő utca környékén. Valószínű messzebbről jöhet, viszont iszonyatosan idegőrlő, tegnap fel is ébresztett, most pedig nem tudok tőle elaludni. Van valakinek tippje, hogy honnan jöhet a hang?

– akkor a füleskuvikokra, baglyokra és varjakra fogták az esetet, de feltételezhető, hogy a harmadik kerületben most tényleg könnyedén megszüntethető zajokról van szó.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás