Így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck új luxusotthona - fotók

Forrás: WALTER / BESTIMAGE/WALTER / BESTIMAGE/Walter / Bestimage -
luxusingatlan Ben Affleck birtok Beverly Hills Jennifer Lopez
Inkább palota, mint egyszerű ház az a luxusingatlan, melyet Jennifer Lopez és Ben Affleck vásárolt meg a kaliforniai Beverly Hillsben. Az 52 ezer négyzetméteres birtokon elterülő palota értéke 60 millió dollár, azaz több mint 20 milliárd forint. 

Luxusotthont vásárolt magának JLo és Ben Affleck. A Beverly Hillsben található 52 ezer négyzetméteres birtokon elterülő 10 hálószobás otthonhoz tartozik egy különálló, 5 ezer négyzetméteres sportkomplexum is, benne fedett teniszpályával, társalgóval, edzőteremmel, egy ringgel, és egy két hálószobás őrházzal. Belülről palota, kívülről nézve leginkább erődítmény a sztárpár otthona.

Jennifer Lopez és Ben Affleck új luxusotthona a Beverly Hillsen Forrás: WALTER / BESTIMAGE/WALTER / BESTIMAGE/Walter / Bestimage

Nagy vendégségekre készülhet a két világsztár, mert saját 10 férőhelyes garázsuk mellett egy 80 férőhelyes parkoló is része az ingatlannak, valamint egy fedett pavilon szabadtéri konyhával és egy 47 méter hosszú medence.

Az ingatlan területén 24 fürdőszobát találunk, így ha a "Bennifer" páros meghívna vendégségbe, nem kellene sokáig keresgélnünk a mosdót.

Igazi luxusotthont vásárolt JLo és Ben Affleck Forrás: WALTER / BESTIMAGE/WALTER / BESTIMAGE/Walter / Bestimage

Innen nézve, talán már nem is tűnik olyan nagy ügynek, ha Ben időnként bevág egy-egy kocsiajtót felesége mögött...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.