RETRO RÁDIÓ

Telihold van a Skorpió jegyében, ami jót jelent





Egy új időszak kezdetét jelzi ez önnek. Egy nehéz terhet letesz, valamitől megszabadul, ami nagyon nyomasztotta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

El kellene gondolkodnia azon, hogy mit vár a jelenlegi kapcsolatától. Hogy örök időkre szól, vagy csak szórakozik egy kicsit. Eljött az idő, amikor ezt már el kell döntenie. Vége a könnyű napoknak…

Bika (04. 21.–05. 20.)

Telihold van a Skorpió jegyében. Ez egy nagyon jelentőségteljes nap lehet önnek, amikor dűlőre jut valamivel, lehet ez egy régmúlt sérelem, egy érzés, egy kapcsolat. A Skorpió telihold felteszi a pontot az „i”-re.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nem kellene folyton kétértelmű megjegyzésekkel mérgeznie a párkapcsolatát. Ha továbbra is szeretetben akar élni a társával, akkor vegyen kicsit vissza a cinizmusból. Szeretik egymást őszintén, és ez ma mindkettejükben tudatosul.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napját. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy a feladatait mostanában nem az öntől megszokott alapossággal végzi. Talán már unja? Ez esetben ideje körülnézni, továbblépni.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Skorpió telihold meglehetősen nyugtalanná teszi, de épp ebben a nyugtalanságban születnek meg az új gondolatok… Merre vezet az útja a következő időszakban? Ma fontos válaszokat kaphat ezzel kapcsolatban.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Úgy érzi, folyamatosan rossz lóra tesz, pedig ez koránt sincs így. Az, hogy nem minden terve jön be azonnal, még nem jelenti azt, hogy rossz felé keresgélne. Csak több türelemre lehet szüksége. Ebből önnek valóban kevés van.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma különösen nehezen viseli el az olyan emberek társaságát, akik folyton csak fecsegnek, és örökké a saját hangjuk bűvöletében élnek. Nem kell tűrnie, ha ilyet tapasztal, egyszerűen lépjen le angolosan. Ne is magyarázkodjon!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Telihold van a Skorpió jegyében. Egy új időszak kezdetét jelzi ez önnek. Egy nehéz terhet letesz, valamitől megszabadul, ami nyomasztotta lelki, hétköznapi és spirituális értelemben egyaránt. Munkája gyümölcse is beérik.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Izgalmas lehetőségei lesznek a mai napon. Hogy ezek milyen formában nyilvánulnak meg, az kérdéses, de az biztos, hogy a boldogulását, előrejutását szolgálják. Éljen velük!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Jó lehetőségei vannak, ideje lenne, hogy végre utána is járjon és ki is aknázza őket. A karrier most nyitott pálya, de ehhez meg kell találnia a megfelelő kapcsolatokat. Ma lehetősége lesz építeni, mert meghívást kap valahova.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A párviadalok helyett inkább a szövetségeket kellene keresnie. Ehhez persze kissé háttérbe kell szorítania a saját egóját. Minél szerényebb tud maradni, annál harmonikusabb lehet a másokkal való kapcsolata.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma úgy érzi, van néhány eddig félresöpört gond a kapcsolatában. Nem olyan nagy a baj azonban, mint amekkorának elsőre gondolta. Mindent meg lehet beszélni, csak arra ügyeljen, hogy higgadt, kedves hangon szóljon hozzá. Ha így tesz, nevetés lesz a vége.





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás