RETRO RÁDIÓ

Megrendítő részletek: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült Nikolettre





Gépekre kötve fekszik a kórházi betegágyán az a Nikolett, aki a Jókai utcában a párja jelenlétében súlyos balesetet szenvedett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.29.
baleset

Élet és halál között lebeg az a táncművész, akire két nappal ezelőtt a budapesti Jókai utcában ráomlott egy lakóház épületrésze. Niki, az Operettszínház művésze súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett. A balesetet a kedvese, Benjamin is végignézte. A teátruma tegnap imaláncot indított a fiatal lány felépüléséért. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek.

Küzdenek az orvosok a táncosért

A Bors megbízható forrásból megtudta: Niki súlyos koponyasérülést szenvedett, és erősen károsodott a gerince is. Az orvosok szinte minden fontosabb lépés előtt konzíliumot tartanak, hogy minél jobb esélyekkel kezeljék a táncművészt.

Fotó: Bánkúti Sándor

– fogalmazott a pár névtelenséget kérő jóbarátja.

Az Operettszínház művészbejárójánál tegnap díszletmunkásokkal találkozott a lap munkatársa. Mindannyian ismerik a kedves, mindig mosolygós lányt. Szűkszavúan beszéltek is érzéseikről.

– mondták.

Imádkoznak Nikolettért

Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója a Karc FM Paláver című műsorában tegnap délután megszólalt Nikivel kapcsolatban.

– Egy táncosunk nagyon súlyosan megsérült, jelenleg is intenzív osztályon ápolják. Kérek mindenkit, hogy mondjon el egy imát a balerinánkért. Számos főszerepben láthatták, többek között a Diótörőben – fogalmazott.

A táncművész teátruma most mindenkit arra kér, csatlakozzon egy nemes kezdeményezésükhöz. „A Budapesti Operettszínház Kiss-B. Atilla főigazgató kérésére délután imaláncot indít a Mária Rádióban, amelynek során mindennap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkozunk kollégánk, fiatal táncművészünk gyógyulásáért. Kérjük, és köszönjük szépen kedves nézőink csatlakozását az imalánchoz!”





Ezeket olvastad már?
Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás