Harry herceg 13 évvel idősebb szeretőjének vallomása: "Életem legszenvedélyesebb csókját adta"

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
csók szerető Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Ommanney, a Real Housewives of D.C.című valóságshow luxusfelesége 2006-ban találkozott az akkor 21 éves trónörökössel, aki állítása szerint igazi hercegnőhöz méltó módon bánt vele.

Harry Spare című memoárjának megjelenése 2023 januárjára várható. A herceg szerelmi afférjaiba is beavatja az olvasókat; a nála több mint tíz évvel idősebb Ommanney pedig azért állt történetével a nyilvánosság elé, mert úgy vélte, hogy valószínűleg a korkülönbség és akkori családi helyzete miatt nem kapott helyet az életrajzi műben.

Az akkor 34 éves hölgy már kétgyermekes anya volt, mikor 2006 májusában összefutott Harryvel egy londoni bárban, az ismerkedésből pedig rövidesen szenvedélyes este kerekedett. Miután megunták az éjszakai klubok forgatagát, a herceg egyik barátjának lakására mentek Chelsea-be. Beszélgettek az élet nagy dolgairól, cigarettáztak, majd a fürdőszobában bolondoztak, mint a tinédzserek.

Harry herceg Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.