Háromszor esett egymásnak két egri diáklány: tépték, rúgták és harapták egymást

Forrás: Thinkstock -
Eger rúgás verekedés támadás harapás diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két fiatalkorú tanuló az egyik szünetben verekedett össze még 2021 szeptemberében, Egerben. A lányokat sikerült szétválasztani, de később még kétszer egymásnak estek.

A két egri diáklány először csak veszekedett, majd tettlegességig fajult a vita közöttük. Mindkettő pofozta a másikat, a tanároknak kellett közbeavatkozniuk, ám hiába választották szét őket, délután tovább folytatták a verekedést. Az eset idején még csak 15 éves lányok a tanítás után, az iskola előtt ismét egymásnak estek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A verekedés tovább fajult, már nemcsak ütötték, hanem rugdosták is egymást, sőt, az egyik lány megharapta a másikat. A harmadik "menetre" a vasútállomáson került sor, ahol a két hazafelé tartó diák ismét egymásra támadt. Vitájuk riadalmat és megbotránkozást keltett az utazóközönség körében.

A járási ügyészség másfél évre felfüggesztette a büntetőeljárást a fiatal terheltekkel szemben, egyben elrendelte mindkettőjük párfogó felügyeletét. Ezeknek az intézkedéseknek az a célja, hogy elősegítsék a fiatalok jövőbeni helyes irányú fejlődését – számolt be az esetről a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.