Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A LIDL is meglépte: ennyivel lesz olcsóbb a vaj az üzletekben!

default user icon
MME
A Lidl Magyarország a mai naptól jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található legnépszerűbb vajak árát. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl-áruházakban, ami a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményezhet.

A Lidl is meglépte, amit az Aldi: 2023. február 8-tól a 250 gramm kiszerelésű, 82%-os zsírtartalmú Pilos vaj, valamint a szintén 250 grammos, 80%-os zsírtartalmú sózott Pilos vaj árait 25 százalékkal csökkentette. Ezek a termékek az eddigi 1199 forintos ár helyett mától 899 forintba kerülnek. Az áruházlánc emellett szintén csökkentette a 100 grammos Mizo vaj árát is, ami az eddigi 479 forintról 379 forintra mérséklődött, vagyis közel 21%-kal kevesebbet kell érte fizetni.


„Működésünk egyik legfontosabb pillére, hogy – a frissesség és minőség mellett – a legjobb árakat biztosítsuk a magyar emberek számára, akik egyre inkább megnézik, hogy mire és mennyit költenek. A három tartósan árcsökkentett vaj, ami az elmúlt negyedév során egyébként a teljes vajforgalmunk több mint 60 százalékát tette ki, egyértelmű segítséget jelent majd a fogyasztóknak a mindennapi bevásárlásban. Célunk azonban, hogy az elkövetkező hónapokban további árcsökkenést, kedvezményeket tudjunk biztosítani vásárlóinknak minél több árukategória esetében” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss