"Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk ide" - Molnár Gusztáv így próbálja visszahódítani feleségét

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv válás Fazekas Vivien függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Molnár Gusztáv saját felelősségére, idő előtt elhagyta az elvonót, egyre több vészjósló megnyilvánulása van. 

Nemrég írtunk arról, hogy a színész felesége, Fazekas Vivien nem bírta tovább, hogy a férje terrorban tartja őt, ezért válni akar. Kiderült, hogy a színész lelkileg rendszeresen terrorizálta a feleségét, aki, bár korábban mindenben kitartott mellette, nem bírta tovább.

Gusztáv azóta volt, hogy a saját anyja telefonjáról küldött üzenetet feleségének, melyben a saját halálhírét hazudta Viviennek, majd öngyilkossággal fenyegetőzött.

Most pedig újabb bejegyzés jelent meg az oldalán. Egy Radnóti verssel üzent feleségének, emellett pedig üzent is neki.

"Hiányzol feleségem. Nagyon sajnálom hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat. Viszont egy verset elküldenék neked, és te pontosan fogod majd érteni, egy Radnóti vers lesz" - írta a színész.

Molnár Gusztáv, miután idő előtt elhagyta az elvonót, azt mondta, hogy egy másik intézményben fogja folytatni a gyógyulást, azonban arról egyelőre nincs hír, hogy ez továbbra is tervben van-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.