Látását és hallását is elvesztette Ashton Kutcher: "Szerencse, hogy életben vagyok"

Fotó / Pinterest -
Ashton Kutcher autoimmun betegség vaszkulitisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher megrázó betegségéről vallott: szerencsésnek érzi magát, hogy egyáltalán életben van.

Ashton Kutcher megrázó vallomást tett, elárulta, olyan komoly betegséggel küzdött, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy egyáltalán életben van. A sztár elvesztette látását, hallását és járni is alig tudott. Ennek két éve, de akkor azt hitte, ezekre sosem lesz már képes. A tüneteit a vaszkulitisz nevű autoimmun betegség okozta, ami az erek megvastagodásával és hegesedésével jár, ez pedig a szövetek és szervek vérellátását akadályozza. Egyes esetekben csak egy szervet érint, máskor pedig többet.

Ashton Kutcher komoly betegséggel küzdött Fotó / Pinterest

"Úgy két évvel ezelőtt, a vaszkulitisznek ez a furcsa, rendkívül ritka formája jelent meg nálam, ami mintha eltüntette volna a látásomat, a hallásomat és a teljes egyensúly-érzékelésemet. Körülbelül egy évbe telt, mire mindegyik helyreállt. Addig nem is értékeled ezeket a dolgokat, amíg megvannak. Nem tudtam, hogy képes leszek-e újra látni, hallani vagy járni. Szerencse, hogy életben vagyok" - mondta Ashton Kutcher Bear Gryllsnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.