RETRO RÁDIÓ

Újabb dráma az eltűnt inárcsi anya családjában: lányai rettegnek börtönviselt mostohaapjuktól





Mindent megtesz azért az eltűnt inárcsi nő lánya, a 22 éves Maggie, hogy nála maradhasson 14 éves húga, amíg édesanyjuk elő nem kerül. A joghallgató nem szeretné, hogy börtönviselt, erőszakos mostohaapja elvegye tőle féltestvérét, ugyanis Petra retteg édesapjától.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.10.
borzalom

Egyre több megválaszolatlan kérdés merül fel az eltűnt kétgyermekes inárcsi anyuka ügyében. A 49 éves Bozsik Máriát augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Az asszony kora reggel munkába indult Budapestre, viszont oda már nem érkezett meg. Két lánya attól tart, édesanyjuk bűncselekmény áldozata lett.

Biztos, hogy magától nem ment volna el sehova, nem hagyna itt minket. Mi voltunk az élete – fogalmazott a Borsnak a 22 éves nagylány, Maggie.

A fiatal joghallgató és 14 éves húga, Petra csupán egymásra számíthatnak ebben a nehéz időszakban. A lányok helyzetét az is nehezíti, hogy jelenleg is folyamatban van egy gyermek­elhelyezési per, ami a 14 éves Petráért zajlik az anya és volt párja, István között. Tudomásunkra jutott többek között az is, hogy P. István – Mária volt párja – nemrég szabadult a börtönből, ahova erőszakos tevékenységek miatt került, mivel bántalmazta a lányok anyját. A kislány retteg attól, hogy végül az apjához fog kerülni anyja eltűnése miatt.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Metropol

A Blikk megszólaltatta az eltűnt édesanya exét, aki elmondta, nem ez az első eset, hogy Máriának nyoma veszett. A férfi állítása szerint nemrég elkészült egy igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény Máriáról, ami elég súlyos dolgokat állapított meg, és azt sem tartja kizártnak, hogy a családanya szándékosan bujkál az országban. Ám a férfi nem részletezte, milyen súlyos dolgokra gondol. Szeretné, ha ideiglenesen nála helyeznék el Petrát, amíg az anyja elő nem kerül, vagy bírósági döntés nem születik.

Arról, hogy kihez kerül Petra, még nem született döntés. Nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy a húgom visszakerül a börtönviselt mostohaapámhoz. Harcolni fogok a testvéremért! – mondta határozottan a Borsnak Maggie, aki mindent megtesz azért, hogy Petra gyámja legyen.

A Borsnak elmondta, az István által említett elmeorvosi szakértői véleményt áprilisban készítették, a gyermekelhelyezési per következtében, viszont semmilyen terhelő dolog nem derült ki édesanyjáról, hiszen akkor már rég lezárult volna a per.

Istvánt is behívták, ám ő nem jelent meg a vizsgálatán – szögezte le a 22 éves joghallgató, akinek nincs tudomása arról, hogy korábban is eltűntként keresték az édesanyját.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás