Kórházba került a magyar színész, de semmit nem tudni az állapotáról: a barátai aggódnak

Forrás: jegy.hu -
Maros Gábor egészség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak a barátai Maros Gáborért, a színész ugyanis kórházban van, de nem tudnak semmit az állapotáról. 

Maros Gábor mögött nehéz időszak van: hosszú ideig anyagi gondokkal küzdött, majd magánéleti problémái adódtak, ezek után pedig sztrókot kapott. Abból azonban sikerült felépülnie, és a feleségével is rendeződött a kapcsolatuk. Úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben, ám kiderült, hogy a 75. születésnapját ünneplő színész ismét kórházban van, állapotáról azonban semmit nem lehet tudni.

Maros Gábor kórházban van Forrás: jegy.hu

"Sajnos, nem sok mindent tudok róla, csak annyit, hogy nincs jól, hetek óta kórházban van. Nem tudjuk, hol fekszik és pontosan mi a baja, pedig szívesen meglátogatnánk. A telefonját a felesége kezeli, de ő sem túlzottan közlékeny, csak annyit mond, hogy gyengélkedik, ezért szorul orvosi kezelésre. Úgy tudom, a tavalyi sztrókja után teljesen felépült, de aztán ki tudja, mi lehet a gond..." - mondta a Blikknek színész egyik kollégája.

"Egy ideje már nem beszéltem vele, nem is tudtam arról, hogy beteg, de ezúton szeretnék neki jó egészséget és mihamarabbi gyógyulást kívánni! Igazán tehetséges színész, rengeteget dolgoztunk együtt, és bízom benne, hogy erre a jövőben is lesz még alkalmunk" - mondta barátja, Tordai Teri. Gór Nagy Mária szintén nem hallott a színész felől. "Régóta nem találkoztunk vagy beszéltünk. Azt se tudom, mi lehet vele, a közös barátaink sem tudnak róla semmit. Teljesen eltűnt" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.