Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fontos bejelentés a Tescótól: így változik a vásárlási limit húsvét előtt

default user icon
MME
A Tesco megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban, sőt a tojás esetében el is törli – írja az MTI.

Március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó-étolaj esetében 4 liter, a búzafinomliszt esetében 10 kiló, a csirkemell és csirke far-hát esetében 4 kiló, a sertéscombnál 6 kiló, a burgonyánál pedig 12 kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség.

A húsvéti időszak egyik legnépszerűbb élelmiszere, a tojás esetében pedig az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

A jelenleg érvényben lévő mennyiségi korlátozás egyébként a literes kiszerelésű napraforgó-étolajnál 2 liter, a búzafinomliszt esetében 2 kiló, a csirkemell és csirke far-hát esetében 2 kiló, a sertéscombnál 4 kiló, a lédig étkezési burgonyánál pedig 2 kiló.

Folyamatos árzuhanás a Tesconál is

A Tesco kínálatában január óta már több mint 2000 termék ára csökkent, február vége óta pedig több mint 400 termék áránál tapasztalható további mérséklődés, így több tésztaféle esetében 25%, trappista sajt és dobozos tejek esetében mintegy 20%-os az árcsökkenés.

2023. március 29-ig minden Boci húsvéti édesség 20%, a magyar kígyóuborka 37%, a brokkoli 31%, a koktélparadicsom 44%, míg a citrom 46% kedvezménnyel vásárolható meg. Sőt, a friss magyar csirkecombra farrésszel 33%, a pulykaszárnyra 35%, a friss sertéslapockára 15% és a friss magyar sertéscsülökre 13% kedvezményt biztosít az áruházlánc.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss