Hatalmas luxusban él férje halála után Berki Mazsi

luxus özvegy Berki Mazsi Berki Krisztián halála utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már három hónap eltelt azóta, hogy Berki Krisztián távozott az élők sorából. Halála után sokan azt pletykálták, hogy a médiaszemélyiség csak látszólag élt luxuséletet, valójában komoly anyagi problémákkal küzdött. Ha ez igaz is, úgy tűnik, özvegyének, Mazsinak, nem kell szűkölködnie a pénzben.

Férje halála óta Berki Mazsi folyton úton van, először kislányával, Emmával egészen Baliig utazott, hogy feldolgozza Krisztián elvesztését.

Az egzotikus szigetről való hazatérése után meg sem állt egészen a Balatonig, ahol egy luxusvillában nyaralt a családjával, ahol a 31. születésnapját is megünnepelték.

A rajongók kétkedve fogadják az özvegy utazásait, sokan azt gondolják, hogy Mazsinak biztosan nincsenek anyagi gondjai, hiszen a kiruccanásait egy átlagember aligha tudná megfizetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.