Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy van most a celeb lánya, Natasa Zselyke

Forrás: Berki Krisztián -
halál gyász Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hete, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A celeb holttestét lánya, Natasa Zselyke találta meg az erkélyen. Krisztián édesanyja, Júlia asszony megtörte a csendet, és elmondta, hogy dolgozza fel a történteket az unokája.

Júlia asszony megtörten mesélt fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála.

"Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit"

– mondta a hot! magazinnak.

Krisztián édesanyja arról beszélt a lapnak, hogy a történtek óta minden nap beszél Mazsival, és amiben kell, segít neki. Júlia azon kívül, hogy gyászolja egyetlen gyermekét, nagyon aggódik unokája, Nati miatt, akinek édesanyja, Pamela most a legnagyobb támasza.

– mondta Júlia.

Forrás: Berki Krisztián

Krisztián édesanyja biztos abban, hogy fia nem lett öngyilkos, hiszen imádott élni. A híresség utálta az alkoholt és a cigit, a szteroidok szedését pedig még akkor abbahagyta, amikor eldöntötték Mazsival, hogy kisbabát szeretnének.

"Sajnos a magas vérnyomásra való hajlamot tőlem örökölhette, nekem is nagyon magas, sokszor 200 felett van, viszont én szedek rá gyógyszert" – árulta el, hozzátéve, hogy Krisztián temetését Mazsi intézi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.