Napi horoszkóp (2022. december 6.): a Szűz élete fordulatot vesz, a Kos túlzásokba esik

Horoszkóp, Gahl Eden Sasson, asztrológia
Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halaknak nagyon kell igyekeznie, hogy megtalálja magában a belső középpontot, és megőrizze a harmóniát. Napi horoszkóp keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A csillagaid sajnos ma is a túlzásra való hajlamodat hozzák előtérbe. Ma leginkább a kötelességteljesítés terén vetheted el a sulykot, aminek a következtében teljesen túlvállalod magad. Vállalj kevesebbet, és készíts pontos időbeosztást!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ki kell mondanod valamit, ami már régóta nyomta a lelkedet. Ám vigyázz, mert ha olyannak feded fel a titkodat, aki megbízhatatlan, akkor azzal nagy lavinát indítasz el önmagad ellen. A legjobb bizalmas, aki valóban tud titkot tartani, egy Skorpió barát lehet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A türelem ma nem az erősséged, ezért szokatlanul erőszakosnak tűnhetsz a környezeted szemében. Minél szelídebb és megengedőbb voltál az eddigiekben, a mai napon annál meglepőbbnek fogják találni, hogy határozott is tudsz lenni.

Napi horoszkóp (2022. december 6.): a Szűz élete fordulatot vesz, a Kos túlzásokba esik Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hála a jó természetednek, megbízható és szorgalmas embernek ismernek, és egyre inkább elismernek a munkahelyeden. Sajnos, annyira, hogy lassan minden komoly feladatot rád bíznak. Ezért viszont már több pénz járna: tudasd a főnököddel!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha eddig sikerült is halogatni, tovább már nem teheted meg: amit nem szeretsz, azt ma el kell végezned. Szerencsére kellően ihletett állapotban talál téged ez a mai nap, simán megtalálod a kézenfekvő megoldást még a legbonyolultabb kérdésekre is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy váratlan esemény hirtelen mindent megváltoztathat az életedben. Te hajlamos vagy a perfekcionizmusra, ezért a mai napon máris kapkodni kezdesz. Higgadj le, és inkább készíts listát a teendőkről. Az időbeosztás kövesse a fontosságot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.