Közösségi oldalán búcsúzott az esküvőjére készülő fiatal lány, majd a vonat elé lépett Nagykőrösnél

Forrás: pixabay.com -
vonatbaleset gázolás öngyilkos öngyilkosság közösségi oldal tragédia vonat Nagykőrös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vonat Nagykőrösnél gázolta el a szerelvény elé lépő lányt, aki valószínűleg régóta készült az öngyilkosságra...

A gyönyörű 25 éves lány péntek este vetett véget az életének. A hírek eddig arról szóltak, hogy halálra gázolt egy embert a vonat Nagykőrösnél, a valóság ennél azonban sokkal szörnyűbb. A Blikk információi szerint az áldozat egy fiatal lány, aki önszántából lépett a mozdony elé.

Az esküvőjére készülő Barbara alig egy órával azelőtt, hogy megtette volna utolsó, halálos lépését, még posztolt a Facebookon: egy szomorú verssel búcsúzott, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. A hosszú posztban arról is szót ejtett, hogy depresszió gyötri, és gyermekkora óta képtelen feldolgozni az őt ért traumákat.

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig, aztán én is gyenge lettem! Nem tudom, mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem.A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok, az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom, a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkretenni a te életedet is.Tudom, egyszer jól vagyok, aztán meg nem is.

Ne aggódj, jó helyre kerülök, biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék (...)"

- állt a bejegyzésben, amelynek utolsó sorában úgy fogalmazott, hogy az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig.

illusztráció Forrás: pixabay.com

A családtagok nem kívántak nyilatkozni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.