"Nem voltam még kész erre" - ezért volt hűtlen feleségéhez a magyar sztár

házasság válás veréb tamás Klajkó Szandra hűtlenség
Veréb Tamás és Klajkó Szandra 2021-ben döntött a válás mellett, melynek okai között szerepelt a színész hűtlensége is. Most azt is elárulta, mindez miért történhetett meg. 

Veréb Tamás énekes-színész és Klajkó Szandra 7 év kapcsolat után döntöttek úgy, hogy elválnak. Később az is kiderült, hogy a döntésben nagy szerepe volt a hűtlenségnek is.

Tamás, aki nagyon fiatalon nősült meg, a válást jó döntésnek tartja, a Nők, filter nélkül Köböl Anitával című pocastben többek között erről is beszélt.

Veréb Tamás Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Egyértelműen nem voltam még kész erre. A barátiam mindig azt kérdezték, miért kellett összeházasodni? De mi akkor ezt éreztük helyesnek" - mondta el az adásban.

Később viszont rájött, hogy ő még nem volt biztos benne, hogy munka után azonnal haza akar indulni. Amikor a Covid idején nem volt munkája, és csak annyi feladata volt otthon, hogy füvet nyírjon és falat fessen, úgy érezte, hogy az nem lehet, hogy ez az élet.

"Én nem tartok még itt. Nem biztos, hogy ez az út a kettőnk közös útja, nem biztos, hogy ebbe az irányba kellett volna, hogy tartson" - magyarázta akkori érzéseit és gondolatait a színész.

„Mindig azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha már nem tudod felmelegíteni azt a kád vizet, akkor ki kell szállni" - mondta el Veréb Tamás a véleményét, hogy ki kell-e tartani egy már nem működő kapcsolatban, vagy jobb elválni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.