Édesanyja sokkot kapott, mikor kiderült, mivel foglalkozik a 25 éves lánya (18+)

szexi lebukott pornószínész felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Yasmina Khan két évvel ezelőtt regisztrált az OnlyFans-re. Szüleinek nem szólt a döntéséről, így édesanyja alaposan meglepődött, amikor az egyik családtag megmutatta lánya erotikus fotóit. 

Nagyon kínos pillanatokat élt át a fiatal erotikus modell, Yasmina Khan, mikor édesanyja elárulta, hogy pontosan tudja, miből keresi a kenyerét.

"Azt mondtam neki, hogy csak a pénzért csinálom, ami igaz volt, mert tényleg elég rosszul álltam anyagilag. Megmondtam neki, hogy nem folytatom, de persze ez nem volt igaz"

– kezdte a Daily Starnak Khan, akinek édesanyja nem hitte el, hogy felhagyott a pornózással, miután bejelentette, hogy házat szeretne vásárolni.

"Azt mondta, lehetetlen, mert nincs ennyi pénzem. Erre én: őszinte leszek veled, még mindig azt csinálom, amit régebben csináltam, még mindig azon az oldalon vagyok" – mesélte Yasmina, majd hozzátette, hogy édesanyja végül nem húzta fel magát, mondván: amíg nem a saját nevét használja, addig nincs gond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.