Katy Perry durván beszólt Meghan Markle-nek - a hercegné a mai napig haragszik rá

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Katy Perry esküvői ruha Meghan Markle Orlando Bloom Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Orlando Bloom jó barátságot ápolnak, melynek révén párjaik, Meghan Markle és Katy Perry is megismerkedtek egymással. A hölgyek viszonyát azonban 2018 óta mérgezi egy óvatlan megjegyzés, melyet az énekesnő tett a hercegné menyasszonyi ruhájára.

Bár az ügy kapcsán nyilatkozó forrás szerint Katyt egyáltalán nem a rosszindulat vezérelte, amikor véleményt mondott a minimalista, letisztult Givenchy-darabról, Meghan azóta is hatalmas tüskeként őrzi magában a kritikát – írja a Mirror.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Az American Idol promóturnéján ugyanis az énekesnő azt találta mondani, hogy a ruha elbírt volna még egy kis igazítást a nagy nap előtt, ami mélységesen felháborította a színésznőt. Tény, hogy akkoriban Meghan úgy érezhette, mindenki őt támadja, hiszen a palota személyzetével, Katalin hercegnével és apjával, Thomas Markle-lel is sokat vitázott, talán ezért vette annyira a szívére ezt a csípős, de alapvetően nem velejéig gonosz megjegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.