"Aki gyászol, az nem nyaralgat" - Berki Mazsit ócsárolják a kommentelők

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyász komment Berki Mazsi támadás hozzászólás nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két hónap telt el Berki Krisztián halála óta. Özvegyét összetörte a tragédia és hosszú napokra elvonult a nyilvánosság elől. Ismerősei és barátai szerint a munkába menekült és csak kislányának élt a temetésig eltelt idő alatt. Berki Mazsi azonban lassan kezd ismét magára találni.

Mazsi a tragédia után fokozatosan visszatért a közösségi médiába is, ezzel adva jelét annak, hogy szépen lassan megbékél férje elvesztésével. A fiatal, egyedül maradt anyuka nemrég egy videóval lepte meg követőit, melyben beszámolt arról, hogy rövid időre elhagyja Magyarországot. Mazsi és lánya, a pár hónapos Emma ugyanis Balira utaztak nyaralni.

A hír sokaknál kiverte a biztosítékot és durva hangvételű kommentekben támadják a médiasztár özvegyét.

– írta valaki a Blikk szerint.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin!"

"Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat) Mindenki más....d e azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele..." – írta egy másik kommentelő.

Sokan viszont védelmükbe vették Mazsit és az egyik hozzászóló egy frappáns válaszban tette helyre az anyukát támadókat.

"Nem is tudtam, hogy csak az állandó lakcímen engedélyezett a gyászolás" – reagált az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.