Szerelemgyerekétől búcsúzik Hajdú Péter párja: nem tudja, hogyan tovább

Forrás: Vásony Anna -
Láng Eszter Berki Mazsi Ébredj velünk! Mattesz Csilla Life TV műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ér az Ébredj velünk!, a Life TV reggeli műsora, melynek Hajdú Péter kedvese, Láng Eszter volt a főszerkesztője.

A fiatal tévést nagyon megviselte, hogy két év után véget ért saját műsora, melyet elmondása szerint nem csak ők, készítők, hanem a meghívott vendégek is nagyon szerettek.

– vallott érzéseiről Láng Eszter a Blikknek.

Láng Eszter Forrás: Vásony Anna

Eszter februárban adott életet Hajdú Péterrel közös gyermekének, Dominiknak. A fiatal anyuka azonban nem marad munka nélkül, ugyanis nemrég belevágott egy vállalkozásba, amely gyerekek mozgásfejlesztésével foglalkozik. A cégben partnere Gesztesi Károly egykori titkos szerelme, az úszóoktató Mattesz Csilla, aki ezt a projektet a pletykák szerint először Berki Mazsival kezdte volna. Csillának azonban biztos partnerre volt szüksége, és Krisztián halála után Mazsi sokáig nem találta a helyét.

Eszter a vállalkozás mellett minden idejét gyermekével, a kis Domival tölti. A lap megkérdezte, tervezi-e, hogy visszatér a média világába, ám a fiatal szakember nem tudja, mikor és hol folytatja majd pályafutását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.