Valóra vált álom: magyar lányt vett feleségül a világhírű sztárfocista

esküvő magyar lány Varga Viki sztárfocista Graziano Pellé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközileg is ismert magyar modell kezét tavaly kérte meg párja, a világhírű olasz futballjátékos. A fiatalok egy évet vártak az esküvőre, de a napokban végre kimondták a boldogító igent.

Varga Viki és Graziano Pellé már hosszú évek óta egy párt alkot, így a nászukat nemcsak ők maguk, hanem rajongóik is régóta várták. A lánykérésre Dubai egyik fényűző szállodájának teraszán, a barátok és családtagok körében került sor 2021-ben. Másfél év várakozás után idén július 2-án örök hűséget fogadtak egymásnak.

A gyűrűhúzásról mesebeli fotót osztott meg Instagram-oldalán Viki. A magyar lányt több mint 600 ezren követik a közösségi médiában és az alig két órája közzétett fotót máris 20 ezren lájkolták. A kép mellé a magyar modell csak egy rövid bejegyzést mellékelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.