Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutálisan kigyúrta magát Natalie Portman a Thor filmre - fotó!

default user icon
MME
A törékenységéről híres amerikai színésznő a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben megvillantott karizmait sok pasi megirigyelné. Natalie Portman kőkeményen megdolgozott az átalakulásért.

A hamarosan  mozikba kerülő új Marvel film, a Thor: Szerelem és mennydörgésben a főhős földi szerelmét alakító Natalie Portman ismét komoly átalakuláson ment keresztül egy szerep kedvéért. Ahogy a Fekete hattyúban csontsovány balerinává vált, most több kilónyi izmot gyúrt magára, hogy hitelesen alakítsa Jane Fostert, aki, az előzetesek szerint ebben a részben párja, az isteni Thor kalapácsának kezelésére és némi villámhajigálásra is kapható lesz.

 

A Variety a csodás átalakulás kapcsán meginterjúvolta Portman edzőjét, az ausztrál Naomi Pendergast, aki elmondta, hogyan zajlott a felkészülés.

 

„A cél az volt, hogy a karját és a hasizmát látványosan megerősítsük, amire körülbelül öt hónapig készültünk. Fontos volt, hogy lassan és biztosan annyira megerősödjön, hogy sérülés nélkül megússza ezeket az edzéseket, és ne terheljük túl az izületeit" - mondta, majd hozzátette: minden nap másfél-két órát dolgoztak, és mivel a forgatás alatt is edzettek, ami korán reggel kezdődött, már hajnali f5-kor az edzőteremben voltak.

S hogy mit evett mindeközben a 41 éves színésznő? Hát nem a Dwayne Johson-féle testépítő diétát követte: Natalie étizedek óta szupertudatosan étkezik és közismerten harcos vegán. Az egyetlen amire oda kellett figyelnie, hogy a többször és nagyobb mennyiségű növényi proteint vigyen be a szervezetébe, mint azt megszokta.

Ezek is érdekelhetnek

Friss