Sáfrány Emese és Inti nem titkolják tovább kapcsolatukat: itt az első szerelmes fotó

szerelem Zuber Krisztián Felicián Sáfrány Emese TNT Inti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta nyílt titok, hogy Sáfrány Emese és a TNT énekese, Inti egy párt alkotnak. Nem kellett sokat várni az első közös fotóra sem, ahol szerelmesen puszilják egymást.

Sáfrány Emese a válása után újra boldog. A gyönyörű édesanya korábban azt nyilatkozta, annak ellenére, hogy kisfia édesapjával zátonyra futott a kapcsolatuk, igyekszik minél hamarabb talpra állni, és az új szerelem lehetőségét sem zárta ki az életéből. Már nem titok, hogy Emese a TNT énekesének, Intinek az oldalán találta meg a boldogságot.

Bár a szerelmeseket már az első randin lencsevégre kapták, eddig óvatoskodtak, most azonban egy puszilkodós, Győrben készült fotóval kürtölték világgá, hogy egy párt alkotnak.

Már nem titok, hogy Sáfrány Emese és Inti egy párt alkotnak. Forrás: Instagram/Sáfrány Emese

Nemcsak Emesére, de gyermeke édesapjára, Ádámra is rátalált a szerelem: úgy tudni, egy tévés szerkesző rabolta el a szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.