Új királynő veszi át II. Erzsébet szerepét: ő az

Forrás: Origo -
sorozat The Crown A Korona Imelda Staunton Olivia Colman új évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a Netflix sikersorozata, a brit királyi család életét bemutató "A korona". A 6. évad forgatását II. Erzsébet halála miatt ugyan átmenetileg leállították, az 5. évad hamarosan felkerül a streaming szolgáltató oldalára. Azonban a királynőt már nem Olivia Colman játsza majd, helyette Imelda Staunton alakítja a néhai brit uralkodót a november 9-től látható új évadban. 

Az első két évadban Claire Foy alakította II. Erzsébet királynőt, tőle vette át két évad erejéig a szerepet Olivia Colman, akit most Imelda Staunton vált.

A Netflix leírása szerint az 5. évad középpontjában a „trónralépésének 40. évfordulójához közeledő" királynő áll.

A korona 5. évadában Imelda Staunton alakítja II. Erzsébetet Forrás: Origo

A brit birodalomban történt változások mellett Károly herceg és Diana hercegnő házasságának összeomlása is fontos történetszál lesz.

Az új évadban Károly herceget Dominic West játssza, Diana hercegnőt Elizabeth Debicki alakítja, Jonathan Pryce pedig a királynő férjének, Fülöp hercegnek szerepében lesz látható - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.