Kulcsár Edina és G.w.M ezt a különleges nevet adják a kislányuknak

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
szépségkirálynő G.w.M család Kulcsár Edina közös gyerek rapper névválasztás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem fél a szüléstől, fogrovoshoz is szívesen jár, nem érzi úgy, hogy fiúsan öltözne, nem vásárol a Józsefvárosi piacon és párjával már tudják, hogy hívják majd közös kislányukat. 

Az ex-szépségkirálynő Instagram-storyban válaszolt követői kérdéseire, akik a születendő kislánya nevén kívül még rengeteg másra is kíváncsiak voltak. Példul arra is, miért öltözik "fiúsan és romásan".

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Edina válaszában elmondta, hogy neki a tréning, farmer-póló tetszik és kényelmes, ha a márkás ruhák viselése romás, akkor örüljenek, hogy a romáknak telik rá, de akkor vajon a külföldi hírességek is mind romák? - tette fel a kérdést a celeb a történetében.

Megnyugtatott mindenkit, hogy nem vásárol hamisítvány cuccokat a Józsefvárosi piacon, elismerte, hogy valóban albérletben laknak párjával, sőt, azt is elárulta, hogy Márkkal már azt is tudják, mi lesz közös kislányuk neve.

"A neve fantasztikus. Maga a csoda és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, hogy ő G.w.M és K.E. kislánya" - írta 24 óráig látható történetében Edina. De hogy pontosan mi ez a név, egyelőre nem kívánja elárulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.