RETRO RÁDIÓ

A Nagy Ő nyertese: nem akartam mindenáron meghódítani Attilát





A TV2 A Nagy Ő műsorában heteken át tartó izgalmas pillanatok, nem várt, meghökkentő fordulatok, drámák és persze temérdek romantika után végre kiderült, a nyergesújfalui lovászlány, Timi nyerte el Árpa Attila szívét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.06.
Módosítva: 2022.12.06.
szerelem Árpa Attila boldogság győzelem Nagy Ő

A produkció keretein belül Attilának lehetősége volt arra, hogy válasszon a döntőben maradt két lány közül, ám azt is megtehette volna, hogy nemet mond nekik, és tovább folytatja eddigi agglegényéletét. Nem így tett! A 19 gyönyörű lány közül Timi lett az abszolút győztes, mivel a 32 éves szőke szépség nemcsak hogy belopta magát a színész szívébe, hanem egyenesen az ujjai köré csavarta.

Nagy Ő Árpa Attila
Közös „szerelemlakatot” tettek egy híd korlátjára Fotó: Bors

Lovak és a motorok szerelmese

Ez bizonyos szempontból várható volt, hiszen Timi kapta az első csókot, elnyerte az első randit, és már a beköltözéskor bebizonyította, hogy egy igazán belevaló nő, aki a lovak és a motorozás szerelmese, akárcsak a kiszemeltje.

Más tekintetben viszont a műsor bizonyos pontjain igencsak rezgett a léc. Attila gyakran csalódott, amikor hiába várta, hogy megnyíljon neki és kimutassa az érzelmeit, Timi bizalma pedig megrendült benne, amikor megtudta, hogy a macsó más lányokkal is csókolózott.

Nagy Ő Árpa Attila
Boldogan csókolóztak a medencében Fotó: Bors

„Nem gondoltam volna, hogy már itt tartunk”

A Nagy Ő szenvedélyesnek tartja magát és szeret romantikázni, Timivel ellentétben, aki sosem titkolta: távol áll tőle az érzelgősség és a szentimentalizmus. Toscanában azonban bőven kijutott belőle, amitől egy picit meg is ijedt. A gyönyörű mediterrán város utcáin sétálva egy híd korlátjára közös lakatot tettek, a szerelmesek összetartozásának egyik jelképét.

Nem gondoltam volna, hogy már itt tartunk

– mondta Timi kissé meglepetten, pedig még a televízió képernyőjén keresztül is egyértelmű volt, hogy minden kettesben töltött pillanatban szikrázik köztük a levegő.

Nem csoda, hogy Attila Boginak, bár nehéz szívvel, de elmondta, nem tud elképzelni egy közös életet, ám ha egy barátra, beszélgetésre vagy egy jó vacsorára vágyik, bármikor a rendelkezésére áll. A 26 éves lány könnyeivel küzdve búcsúzott a Nagy Ő-től.

Nagy Ő Timi
Bogi sírva búcsúzott el a Nagy Ő-től Fotó:  TV2

„Óriási önismereti utazás, kaland volt”

Timi esetében viszont Attila lelki szemei előtt kirajzolódott egy közös jövő, amelyben igenis helye van a lánynak. A hídon hagyott „szerelemlakat” kulcsának eldobása szimbolikus volt, ezzel a romantikus és igencsak határozott gesztussal adta Timi tudtára: szeretné, ha kéz a kézben haladnának tovább az úton.

Bár végig bíztam benne, hogy ez lesz a végeredmény, mégis nagyon boldog voltam, amikor Attila előhúzta a pici lakatkulcsot, majd messzire hajította. Hogy mi lehetett a titkom? Talán az, hogy nem akartam mindenáron meghódítani Attilát, hagytam a dolgokat a természetes medrükben folyni. Nem nyomultam gátlástalanul, de nem lehetett nem észrevenni a vonzalmat, ami köztünk van. Ha jól számoltam, a legtöbb randit is velem töltötte Attila, ez is biztos az előnyömre vált. A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toscanában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék!

– nyilatkozta a nyergesújfalui lovászlány.

 





 





Ezeket olvastad már?
Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás