A nő megölte mindhárom gyermekét: férje arra kéri az embereket, hogy bocsássanak meg neki

Fotó: Csudai Sándor -
gyilkosság gyerekgyilkos bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Lindsay Clancy állítólag súlyos mentális problémákkal küzdött a szülés után, ez vezetett a kegyetlen gyilkosságokhoz.

A Massachusetts állambeli Duxbury városában egy anya a múlt héten megfojtotta három gyermekét, majd a saját életét is megpróbálta kioltani. Kiugrott a második emeletről, de túlélte a zuhanást. Mindez akkor történt, amikor az apa 25 percre elhagyta az otthonukat, hogy ételt vegyen. Az apa ezután létrehozott egy GoFoundMe-oldalt, ahol hosszasan írt gyermekeiről, és arra kérte az embereket, bocsássanak meg feleségének.

A gyermekek, az 5 éves Cora, a 3 éves Dawson és a nyolc hónapos Callan halála hatalmas sokkot és fájdalmat okozott az apának, Patrick Clancynek.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A sokk és a fájdalom gyötrelmes és könyörtelen. Alig tudok aludni, és akkor is róluk álmodom. Cora, Dawson és Callan volt az életem értelme, nélkülük teljesen elveszett vagyok" - idézi az apát a People magazin.

32 éves felesége, Lindsay Clancy állítólag szülés utáni depresszióban szenvedett, ez vezetett a gyilkosságokhoz. Férje szerint a házasságuk csodálatos volt, és ahogy romlott a nő állapota, úgy lett egyre erősebb a kapcsolatuk. A gyászoló apa arra kérte a hírek követőit, hogy találjanak módot a megbocsátásra.

"Szeretnélek megkérni benneteket, hogy találjátok meg magatokban a megbocsátást, ahogy én is tettem. Az igazi Lindsay nagylelkű, szerető és gondoskodó volt mindenki iránt. Velem, a gyerekeinkkel, a családdal, a barátainkkal. Azt kívánom neki, hogy valahogy megtalálja a békéjét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.