Dermesztő: elhunyt kisgyerekük szelleme jelent meg a pár esküvői fotóján

halál kislány szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár három hónappal azután házasodott össze, hogy elvesztették 17 hónapos kislányukat. Hiszik azonban, hogy ő is ott volt velük a szertartáson, ezt bizonyítja az esküvői fotójukon látható szellemalak is. 

Tahlia Murphy és férje, Cecil 2022-ben vesztették el 17 hónapos kislányukat, Taidyn 'Totty' Murphyt: a gyerek a belefulladt a kerti medencébe. A hatalmas veszteség után 3 hónappal megtartották az esküvőjüket a kislányuk tiszteletére. Az egész esküvő Totty kerül forgott: fotót nyomtattak róla, csináltattak neki csokrot és saját ülőhelye is volt, azt azonban álmukban sem gondolták volna, hogy a gyerek szelleme megjelenik majd a ceremónián.

Az esküvői fotójukon látható szellemalakra egy barátjuk hívta fel a figyelmüket. "Azonnal a férjemhez futottam, mindketten libabőrösek lettünk és sírtunk" - mondta a háromgyerekes anya.

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. #infantloss#paranormal#fyp#foryoupageofficiall#fypシ#tottymurphy#mybabygirl @[-O-] ♬ original sound - payton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.