Dopeman: Ursula von der Leyen egy hazaáruló, az amerikai érdekek szolgája

2022. szeptember 30. 11:12

Az Északi Áramlat felrobbanása mellett Gyurcsányról is elmondta a véleményét a rapper: szerinte a volt miniszterelnök és Orbán Batman és Joker párosa, ahol nem Gyurcsány Ferenc a Batman.

2022. szeptember 30. 11:12
null

Újra véleményvideóval jelentkezett Dopeman. A rapper az aktuális fejleményekről, így az Északi Áramlatról és Gyurcsányról is megnyilvánult.

„Gratulálok USA! Gratulálok EU! gratulálok Oroszország! Még robbantsatok fel egy-két dolgot, mondjuk az éjszaka leple alatt három-négy gázvezetéket vagy reptereket. Ha már lúd, legyen kövér: lőjünk be rakétával egy atomerőműbe!” – puffogott a zenész, aki szerint ez egy operettháború, és akik a csúcson vannak, rengeteg pénzt keresnek belőle.

„Akik elvileg humanisták és az emberi törekvések, a szabadság és a demokrácia oldalán állnak, véres szájjal kaffognak a háborúért: tulajdonképpen sokkal jobban, mint Putyin” – mondta Dopeman, aki

leszögezte: ő nem oroszbarát, hanem békepárti.

„Az oroszok mi a f..sznak robbantották volna fel az Északi Áramlatot?” – tért rá a hét egyik legfontosabb eseményére a zenész. Azzal érvelt, hogy ha nem akarnának az oroszok gázt adni Európának, elég lenne szimplán elzárni a csapokat, és Kína meg India felé fordítani a kereskedelmet. Ezzel szemben az Északi Áramlat megrongálása az esetleges tűzszünet utáni kereskedelmet lehetetleníti el az EU és Oroszország között – vélte.

„Az az igazság, amit én most kimondok: Ursula von der Leyen egy hazaáruló, az amerikai érdekek szolgája és kutyája. Ha Orbán Putyin pincsije, akkor Ursula von der Leyen Joe Biden ölebe” – jelentette ki Dopeman.

A műsor második felében szóba került a Partizán Gyurcsány-interjúja is. Szerinte Orbánra és Gyurcsányra nagyon ül a Batman és Joker-hasonlat. „És nem a Gyurcsány a Batman...” – mondta Dopeman.

„Ez az ember a legtehetségesebb ellenzéki politikus, aki tönkreteszi az ellenzéki együttműködést. Az ellenzék totális alkalmatlanságát mutatja, hogy nem tudtak megszabadulni tőle. Megérdemlik. És az is biztos, hogy Orbán hálát adhat Gyurcsányért: Gyurcsány, hozzáállása, az egész működése alátámasztja Orbán igazát” – mondta.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. október 02. 08:56
? hogyan tovább Amerika?
Innogreen23
2022. október 01. 21:49
Huxit, de előtte bizalmatlansági indítvány köcsög Orsi néni ellen. Aztán belerúgni a Hollandokba pár száz demokrácia probléma alapján. Népszerűsíteni a nyolc általánost végzett német kancellár sikkasztási és csalási ügyeit. Had szívjanak a köcsögök. Magyar vadász repülők azonnal haza. Fasz Lett Litván Észt trió védje meg magát. A gépeink jók, de mi büdösek bagyunk? Aztán kb itt a vége. Takarodjanak a pi......ba sok rohadt köcsög. Ja a proli komcsikat a libsi buzikkal gyorsan lámpavasra idehaza. A Szerb határra tűzparancsot kiadni. Kb. Mindezt már tegnap.
Lajos75
2022. október 01. 10:57
Igazi gennyláda ez a szörnyella,remélem a pokolban kap a pofájára.
pipa89
2022. október 01. 06:41
Pontosítanék: UvdL nem Biden pincsije UvdL a páholyos Bilderberg-csoport pincsije, azé a csoporté, amely érdekelt a világ pénzhatalmi és hadiipari komplexjének Negyedik Globális Birodalmának felhúzásában, a nemzetállamok és a demokrácia lebontásában. Ebben a birodalomépítésben Biden egy Marionett-figura, akinek apanázsát a családja fogja élvezni, ahogy UvdL 177 utóda is jól jár a kontinensáruló felmenő öreganyjával! JAVASLOM, HOGY A KILENCEDIK SZSNKCIÓCSOMAGOT EURÓPA NÉPE HOZZA MEG! A KILENCEDIK ZANKCIÓCSOMAG: 1. A KONTINESÁRULÓ FINÁNCPOLITIKUSOK ELTÁVOLÍTÁSA A HATALOMBÓL 2. AZONNALI TŰZSZÜNET ÉS UKRAJNA SEMLEGESSÉGÉNEK BIZTOSÍTÁSA. 3. AZ EU FÖDERALIZÁCIÓJÁNAK AZONNALI LEÁLLÍTÁSA! 4. A FINÁNCOK KITAKARÍTÁSA AZ EU-I POLITIKÁBÓL JOGI ESZKÖZÖKKEL! A TAGÁLLAMOK ÁLTAL DELEGÁLT TAGOK VIZSGÁLÓDHASSANAK, NGO-K NEM! 5. AZ USA ÉS OROSZORSZÁG KÖTELEZÉSE A HÁBORÚS JÓVÁÍRÁSRA UKRAJNA SZÁMÁRA. 6. AZ ELFOGLALT TERÜLETEKEN ÚJ, ELLENŐRZÖTT NÉPSZAVAZÁS. 7. A TELJES MAJDAN ÉS AZ USA SZEREPÉNEK TISZTÁZÁSA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik