Sportgazdaság

Elképesztő szettben szurkolt Cristiano Ronaldo kedvese – kép

Brit lapok számításai szerint 1,8 millió fontnyi, azaz csaknem 900 millió forintnyi kiegészítőt viselt Georgina Rodríguez, miközben a portugál válogatott sztárjának szurkolt a katari világbajnokságon.

Brit lapok számításai szerint 1,8 millió fontnyi, azaz csaknem 900 millió forintnyi kiegészítőt viselt Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez, miközben a portugál válogatott sztárjának szurkolt a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében. A Manchester Unitedtől méltatlan körülmények között távozó sztár csupán csereként léphetett pályára Svájc ellen, ám így sem lehet elégedetlen, hiszen csapata 6–1-re legyőzte Svájcot.

Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo, pénz
Fotó: AFP

A Daily Mail például úgy számol, ha a modell/üzletasszony/influenszer éppen nem tudja, mennyi az idő, a 400 ezer fontos, 18 karátos Rolexére kell csak pillantania.

Az eljegyzési gyűrűje sajtóhírek szerint 600 ezer font, de felvett mellé egy 10 karátos gyémántgyűrűt is, amelynek értéke körülbelül 300 ezer font.

A nyaklánca a portál által megkérdezett szakértő szerint 450 ezer fontot ér, emellett még 50 ezer fontnyi kiegészítőt számoltak össze.

Georgina Rodríguez egyébként a labdarúgáshoz is ért, nem csak az öltözködéshez, legalábbis közösségi oldalán a Svájc elleni találkozó alatt amiatt bosszankodott, hogy „nagy kár, amiért nem élvezhetjük a világ legjobb játékosának jelenlétét 90 percen keresztül”…

Cristiano Ronaldo: a rekordmilliárdos, aki még az amerikaiakat is felbőszítette

A pályafutása alatt ritkán nyilatkozó, de annál többet adakozó portugál világklasszisnak egy interjút követően nem volt visszaút a Manchester Unitedbe, de a katari labdarúgó-világbajnokságon vigasztalódhat.

 

 

Kapcsolódó cikkek