Antsi meghúzta a váratlant: „A kormánypárti sajtó korrektebb volt velem, mint az úgynevezett »független«”

2022. augusztus 09. 10:01

„Lehet emiatt utálni, hogy ezt kijelentem, de ez ténykérdés” – tette hozzá az előadó.

2022. augusztus 09. 10:01
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy teljes érdektelenségbe fulladt Márki-Zay kormányváltó tüntetése. „Több ilyen rendezvény szervezésében nem veszek részt, mert nem látom értelmét” – reagált a történtekre a demonstrációt szervező Antsi.

Az énekesnő kedden új Facebook-poszttal jelentkezett, amelyben azt írta:

„Szeretem az egyenességet, és ha objektív akarok lenni, ki kell mondanom egy TÉNYT: 

a kormánypárti sajtó az elmúlt időszakban korrektebb volt velem, mint az úgynevezett »független«, ellenzékhez köthető sajtó

– írta az előadó. Antsi hozzátette: „Lehet emiatt utálni, hogy ezt kijelentem, de ez ténykérdés. Számomra is meglepő mindez, de nem vagyok elvakult, elfogult valóságtagadó”.

 

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. augusztus 10. 16:24
ANCSIKÁNAK LEESETT A TANTUSZ.....
Carcess
2022. augusztus 10. 06:31
Kiváncsiságból megnéztem youtube-on az egyik számát amiben nem politizál ugyanolyan szar mint amit eddig hallottam nagyon nagyon rossz, ezt minden elfogultság nélkül állítom rossz hang, rossz zene, rossz hangszerelés mintha tűket szúrnának az ember fülébe nem ajánlott
Robertoo
2022. augusztus 09. 22:25
Nofene!
Mátyás01
2022. augusztus 09. 18:35
Engem már csak az érdekel, hogy van-e róla egész alakos kép, mert így nem tudom eldönteni, hogy szúrnám-e vagy sem. Elnézést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik