„Döntött a kormány”

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 09. 28. 14:07
ORBÁN Viktor; VI. FÜLÖP
Madrid, 2022. június 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik VI. Fülöp spanyol király az állam- és kormányfõk részére adott gálavacsorájára a madridi Királyi Palotába 2022. június 28-án. Másnap kezdõdik a NATO állam- és kormányfõk kétnapos csúcstalálkozója. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán jelentette be a hírt.

 

„Döntött a kormány”

 

– írta a közösségi oldalán Orbán Viktor. A bejegyzéshez mellékelt képen pedig a kormányfő jelezte: 

Hamarosan.

A miniszterelnök a délelőtt folyamán már beszámolt a mai kormányülésről, aminek a témái energiaválság, szankciók, valamint a nemzeti konzultáció. Mint ismert, Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakának hétfői nyitóülésén elmondott beszédében közölte: a kabinet nemzeti konzultációt indít az energiaszankciókról, majd arra kérte a magyarokat, hogy mondják el a véleményüket a kérdésben.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.