Jakab Péter nagy bejelentése: pártalapítás helyett zártkörű családi nap?

2022. augusztus 19. 19:32

Sajtóinformációk szerint teljesen más a terve a Jobbikból kirakott korábbi pártelnöknek.

2022. augusztus 19. 19:32
null

A hét elején Jakab Péter azt mondta, hogy már több mint tízezren csatlakoztak új mozgalmához, „A Nép Pártjához” és ha már ilyen sokan összejöttek, illik valamit bejelenteni. A fél sajtó borítékolta, hogy Jakab a nemzeti ünnepen jelenti majd be, hogy pártot alapít, tovább aprítva az ellenzéket és elsősorban volt pártját. 

A Népszava péntek délután már azt írja, egyelőre még nem a pártalapítás lesz az, amit a politikus bejelent. Az újság szerint a jövőben független országgyűlési képviselőként tevékenykedő Jakab családi napot szervez augusztus 20-ra, ez a nagy esemény, amit be akar jelenteni. 

Ennek helyszínéről annyit sikerült megtudnunk, hogy nem a fővárosban, hanem valahol a vidéken lesz”

– írják.

Azt is hozzátették, hogy ez egy zártkörű rendezvény lesz, ahova csak a meghívottak mehetnek el, jelenleg pedig nincs napirenden a pártalapítás bejelentése, a szerveződés inkább lazább formai keretek közt marad. Két hullámban eddig csaknem húsz jobbikos alapszervezet oszlatta fel magát, és állt Jakab Péter oldalára.

Kapcsolódó

Szerdán véget ért Molnár Enikő jobbikos karrierje, a Mandiner.hu úgy értesült, hogy a Jobbik a szerdai napon szerződést bontott Jakab Péter kabinetfőnökével. Portálunk úgy tudja, Molnár szerződése a hónap végéig érvényes. BŐVEBBEN...

.

Nyitókép: Kőhalmi Péter/AFP

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius68
2022. augusztus 20. 13:14
Ez a bohóc elég gyorsan leküzdötte magát, lehetett volna zártkörű gyereknap is.
Nemtudommegállni
2022. augusztus 20. 09:11
Zártkörü, családi? Hm.
Ficium
2022. augusztus 20. 08:45
Belelép a DK-ba?
Perczel Éva
2022. augusztus 20. 07:49
A "készülődés" szót lefoglalta a moslék DK-s csapata. Jakabnak "bejelentés", mint varázsige.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik