Egy idős nő megtakarítását akarta megszerezni a bankban, gyanús lett a viselkedése

A rendőrök azonnal elfogták a férfit a helyszínen.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 06. 8:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XIII. kerületi rendőrök azzal gyanúsítanak egy férfit, hogy egy idős nő banki megtakarítását akarta megszerezni – írja a Police.hu

Egy férfi 2023. május 31-én, dél körül Budapest XIII. kerületében azzal a szándékkal jelent meg egy bankfiókban, hogy a vele lévő idős nőnek devizaszámlát nyisson, amihez ő fér hozzá. A feltételezett elkövető az idős nő egyik külföldi bankszámláján lévő több millió forintnyi megtakarítását szerette volna megszerezni. Egy tanúnak azonban gyanús lett a férfi viselkedése, és kihívta a rendőrséget. 

A XIII. kerületi rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és csalás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A 43 éves N. András a rendőröknek azt mondta, hogy ő csak segíteni akart az idős nőnek. ​

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.