2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Kék hírek

Brutális kutyatámadás történt Dunakeszinél

Balogh Zsolt harcművész Facebook-oldalán számolt be arról, hogyan támadtak rá feldühödött rotweilerek lovaglás közben Dunakeszi külterületén - írja a Blikk.

  • Brutális kutyatámadás történt Dunakeszinél

A harcművész lovaglás közben meglátott egy kutyasétáltatót, aki két rotweilert és egy németjuhászt sétáltatott póráz és szájkosár nélkül szabadon. Amint a kutyák észrevették őt és a lovát, 100-150 méterről azonnal nekirontottak. A gazda kiabált, de persze semmi köze nem volt ahhoz, hogy hasson a kutyákra bármilyen mértékben is. Látszott rajtuk, hogy teljesen begőzöltek. Hiába forogtunk a lóval, a két kutya bekerített, az egyik előlről akaszkodott a lovam szügyébe, a másik a lovam hátsó lábát kapta el. Nem csak oda-oda kapva, hanem belecsimpaszkodva. Ahogy a ló forgott, a kutyák mind négy lába a levegőben, és csak pörögtek. Ettől gerjedtek be még jobban. Egy pillanatra elengedtek, amikor azt hallottam, hogy a gazda azt üvölti: "menekülj". Látszott, hogy hiába jött közel egészen, a kutyák semmibe veszik, nem tud hatni rájuk

- olvasható Balogh Zsolt bejegyzésében. Hozzátette, hogy egy asztmás lóval volt, aki ettől a típusú stressztől nagyon hamar befulladt.KÖRÜLBELÜL 1,5 KM-EN KERESZTÜL EGY NAGY KÖRBEN MENEKÜLTEK, A KUTYÁK VISZONT KITARTÓAN KÖVETTÉK ŐKET.

A mellett, hogy a ló majdnem megfulladt, több sebből vérzett, megúsztuk élve - tette hozzá, majd azt is közölte, hogy a kutyák gazdája vállalta a ló kezelési költségeit. 

Egyszerűen azt szeretném, hogy az esetemen keresztül jusson el minél több kutyatartó / sétáltató fejében odáig ez a gondolatkör, hogy amikor elengedi a kutyát bárhol, soha nem tudhatja, hogy mikor ki jelenik meg a távolban, amire a kutya fejében átkattan valami és átmegy egy kontrollálhatatlan támadó/gyilkológép üzemmódba. A póráz nélküli sétáltatás "csak" szabálysértés. A következmények viszont, amikor nyomorékká válik valaki vagy meghal, akkor hogyan magyarázod meg a családjának, hogy "eddig sosem csinált ilyet" a kis kedvenced. Hogyan számolsz el a lelkiismereteddel, hogy TE okoztad valakinek a halálát, főleg valaki gyerekének a halálát?- fejezte be hosszas bejegyzését a harcművész.

 

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

Havasi Katalin, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint nem szabad félvállról venni a fertőzéseket, és van néhány praktika, amivel ha elkerülni nem is tudjuk, de csökkenthetjük a betegségek kockázatát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.
Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

A rendőrség elfogta, a Budakörnyéki Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki március 4-én elszökött a házi őrizetből. A férfit nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolják - közölte a Budapest Környéki Törvényszék vasárnap közleményben az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!