Szakított egymással a magyar celebvilág egyik álompárja, Tóth Andi és Marics Peti – ezt előbbi erősítette meg Instagramon közzétett videójában.

20230219 BudapestSztárban sztárFotó: Máté Krisztián (MK) Metropolképen: Tóth Andi
Fotó: Máté Krisztián / Metropol

Az énekesnő – aki nemrég úgy döntött, hogy a hamarosan kiadandó albumát követően visszavonul, ruhamárkát hoz létre, és egy zenei kiadóügynökség kreatívigazgatójaként fog dolgozni – azt mondta, csupán annyit kért exétől, hogy az utolsó három adást kulturáltan és békességben csinálják végig, mert nem ők a fontosak, hanem a műsor.

Tóth Andi és a Valmar frontembere ugyanis nem csupán a magánéletben álltak közel egymáshoz, a TV2 legnépszerűbb show-műsora, a Sztárban sztárban öttagú zsűrijében is szerepet kaptak Kökény Attilával, Lékai-Kiss Ramónával és Papp Szabival.

A sztárokat utánzó énekesek versenyének műsorvezetője az a Till Attila, aki az év férfi műsorvezetője lett a Televíziós Újságírók Díjátadóján, amelyen a Sztárban sztár dobogós lett a nagyszabású show-műsorok kategóriájában.

Tóth Andi videójában azt is mondta, Marics megnehezítette a legutóbbi, vasárnapi adáson a munkáját, bár ezt igyekezett nem kimutatni. Az énekesnő „megköszönte” exe barátjának, hogy nyilatkozott a bulvárlapoknak. Nagy kérdés, hogy a hátralévő két műsorban – még az elődöntő és a finálé van hátra – hogyan tudnak együtt dolgozni az érintettek.