Karácsony döbbenetes magyarázattal állt elő a háborús kijelentése miatt: Orbán + videó

Miután Karácsony Gergely az ATV-ben kifejtette, hogy háborúban állunk, kedden azzal magyarázta szavait, hogy Orbán Viktort idézte.

Magyar Nemzet
2023. 06. 07. 10:39
null
Karácsony Gergely Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Éppen egy háborúban állunk – jelentette ki Karácsony Gergely az ATV-ben, majd miután a műsorvezető helyesbített, hogy ez ebben a formában nem igaz, a főpolgármester ismét megerősítette, hogy ő márpedig azt gondolja, hogy igen.

Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az elhangzottakra úgy reagált, hogy Karácsony Gergelynek elment az esze, az egyetlen vállalható pozíció pedig ebben a helyzetben a békepártiság.

A Mediaworks kérdéseire reagálva ennek ellenére a főpolgármester most azzal védekezett, hogy ő Orbán Viktort idézte. Pedig az ATV-ben kifejezetten hangsúlyozta, hogy ő maga gondolja azt, hogy háborúban állunk. Érdemben tehát nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy fenntartja-e álláspontját.

A Corvin Palace homlokzatának átadásán a Fidelitas is szembesítette a főpolgármestert a saját mondataival.

Borítókép: Karácsony Gergely a Corvin Palace homlokzatának átadásán (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.