Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili

2024. március 27. 11:44

Az aktivista úgy érezte, ezt a fotót mindenképp meg kell osztania a követőivel.

2024. március 27. 11:44

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Pankotai Lili a keddi, Magyar Péter által szervezett tüntetést követően az Instagram-oldalán tett közzé egy képet, amellyel a kormánynak üzent. A fotón látható szöveg a következő:

„Mondjon le, vagy szopjon le”

Az aktivista úgy érezte, ezt a fotót mindenképp meg kell osztania a követőivel.

Ezt is ajánljuk a témában

Pankotai Lili Instagram-oldala

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­o­k­­ ­­v­á­r­n­a­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Linne
2024. március 30. 16:03
Lili, téged meg nyaljon ki a veszett kutya.
Agybeteg Fideszes
2024. március 30. 02:32
Erre mit lehet mondani? Az ellenzéki képviselőkre jellemző, hogy ezt a verbalitást hozták be a parlamentbe és a híveik szolgalelkűen követik az alkesz lumpen stílust. Lilinek volt már egy ugyan ilyen lelki toprongy Tourette szindrómás elődje aki forradalmárt játszott, de ő már a történelem szemétdombjára landolt. Szegény kislányt ugyan úgy félre fogja dobni a saját médiája mint elődjét. Ezeket klónozzák a libsi gyárakban!
kishegyi
2024. március 29. 21:11
Érdekes lesz látni, hogy ez az üveges tekintetű csajszi hogyan fog megöregedni megafonnal a kezében. Ahogy elnézem, max. ez a jövő vár rá. Annyira szánalmas, ahogy mocskolódik, üvöltözik... közben gondolatban mellé képzelem az egyik Virtuózokban fellépő fiatalt, egy önkéntest vagy egy fiatal anyát, aki odaadóan vigyázza kisbabáját, bárkit, aki értelmesen éli az életét, nem úgy mint ez a nemistudommi. Végül is mi a tököm baja van???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!