2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - Kossuth Lajos emlékezete Monokon + videó

Több szempontból is fontos a 2024-es esztendő a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Monokon élők számára. A település híres alakja Kossuth Lajos ugyanis 130 évvel ezelőtt hunyt el, valamint 175 éve választották kormányzó elnökké. Radar - Kossuth Lajos emlékezete Monokon + videó
Radar - Komloszaurusz a múzeumban + videó

Radar - Komloszaurusz a múzeumban + videó

Komlón átadták azt a múzeum komplexumot, melyben helyet kapott a Komloszaurusz is. Ez az őslény a volt bányászváros területén élt, a szakembereknek a 40 éve talált lábnyomból sikerült rekonstruálni hogyan nézhetett ki az állat. Az épület átalakítása és a kiállítás kialakítása több mint 1 milliárd forintba került. 2024. március 27.
Radar: Akár még spórolhatunk is ha újrakötjük lakásbiztosításunkat + videó

Radar: Akár még spórolhatunk is ha újrakötjük lakásbiztosításunkat + videó

Az idei évtől kezdve minden márciusban szabadon és ingyenesen lecserélhetőek a lakásbiztosítások. 2024. március 27.
Radar - Gyorsabb orvosi ellátás + videó

Radar - Gyorsabb orvosi ellátás + videó

QR-kódos kártyával jelentkezhetnek be a háziorvoshoz a betegek Verőcén, de a páciens online is előjegyezheti magát időpontra, előre megüzenheti, mi a panasza, így az orvos már felkészülten fogadja, ami jelentősen segíti a szakmai munkát. 2024. március 26.
Radar - Farkas bukkant fel Ácsnál, nyulat és őzeket hajtott + videó

Radar - Farkas bukkant fel Ácsnál, nyulat és őzeket hajtott + videó

Egyre gyakoribbak a farkasészlelések Magyarországon az utóbbi években. Legutóbb épp a hétvégén találkozott egy vadász a négylábúval Ácsnál. 2024. március 26.
Radar - Katalin hercegné betegsége jól beleillik az elmúlt évek sajnálatos statisztikáiba + videó

Radar - Katalin hercegné betegsége jól beleillik az elmúlt évek sajnálatos statisztikáiba + videó

A palota Katalin betegségéről mélyen hallgatott, ezért rengeteg pletyka keringett róla. Végül a hercegné is megszólalt és sokkoló hírt közölt. 2024. március 25.
Radar - Mentés a Mátyás-hegyi barlangból + videó

Radar - Mentés a Mátyás-hegyi barlangból + videó

Pénteken egy kambodzsai fiatalember a Mátyás-hegyi barlang folyosóit fedezte fel, amikor kicsúszott a lába alól a talaj. Kifelé már a Magyar Barlangi Mentőszolgálat hozta hordágyon. 2024. március 25.
Radar – Magyar filmek a HírTV-n + videó

Radar – Magyar filmek a HírTV-n + videó

A filmet a férfias történet ellenére Dombrovszky Linda rendezi, aki nagy szabadságot kapott a szereplők kiválasztásánál. 2024. március 22.
Radar – Egy mítosz nyomában: poligráfos vizsgálat + videó

Radar – Egy mítosz nyomában: poligráfos vizsgálat + videó

Párhuzamosan több dolgot is figyelnek egy vizsgálat során: a légzést, a mellkasmozgást, a vérnyomást, a véroxigénszintet, a tenyérnedvességet. 2024. március 22.
Radar – Szinte mindent hamisítanak + videó

Radar – Szinte mindent hamisítanak + videó

Legutóbb a közúti árú forgalomban akadt horogra egy nagyobb szállítmány. 2024. március 22.

Radar: Újabb manipulált felvétel a brit királyi családról + videó

A brit királyi palota egy rövid közleményt, adott ki, miszerint Katalin egy hasi műtéten esett át, melynek nem onkológiai okai vannak, és ő maga ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is bizalmasan kezeljék az egészségügyi állapotának részleteit. 2024. március 21.

Radar: Robotjárőr segíti az ember munkáját + videó

Mára egyre több szektorban kísérleteznek a robotokkal. Hajós István és csapata a biztonsági szektorban számít úttörőnek hazánkban. 2024. március 21.

Radar: Ne skatulyázz be! - Ma van a Down-szindróma világnap + videó

Nem volt meglepő, hogy a Down Alapítvány ünnepségén is ez divat hódított. 2024. március 21.

Radar - Néhány száz forintból álomotthon? Lehetséges! + videó

50 év után újra lakást ért valakinek a lottószelvénye. A szerencsés nyertes egy 110 millió forint értékű lakás tulajdonosává vált. 2024. március 20.

Radar - Idén ismét a kiváló vállalkozásoké a főszerep az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton + videó

Az idén 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét. 2024. március 20.

Radar - Több milliárdos bírságot szabhat ki a GVH + videó

Akár több százmilliárd forintos bírságot is kiszabhat a Gazdasági Versenyhivatal az elmúlt hónapokban a magyar internetet is letaroló a kelet ázsiai online piactér ellen, ha a vádak megállapításra kerülnek. 2024. március 19.

Radar - Videón a kerepesi-balhé + videó

Hamar körbeért az interneten az a felvétel, amin egy parázs hangulatú kerepesi rendőri intézkedés látható. 2024. március 19.

Radar - Dagad a botrány a brit királyi család körül + videó

Az egész világ aggódik: először állt kamerák elé a rákbetegséggel küzdő III. Károly király. 2024. március 18.

Radar - Prédává váltak az emberek Szlovákiában + videó

Már nem csak Romániában, hanem Szlovákiában is szinte mindennapossá váltak a medve észlelések. 2024. március 18.

Radar - Kijutott az olimpiára a magyar válogatott + videó

A tatabányai olimpiai selejtezőtornát a magyar-portugál meccs zárta vasárnap, amely az utolsó pillanatig megizzasztotta még a TV-nézőket is. 2024. március 18.

Radar - A forradalom és szabadságharc története + videó

A március 15-i történések események hosszú láncolatát indították el. Hermann Róbert professzorral elemeztük a forradalom szabadságharcba fordulását, Kossuth és Görgey szerepét és a dicsőséges tavaszi hadjáratot egészen a világosi fegyverletételig. 2024. március 15.

Radar - Miért hordunk kokárdát? + videó

A trikolór rózsába fűzése először Franciaországban, a Bastille ostromát követő napokban terjedt el. 2024. március 15.

Radar - Most vagy soha! + videó

A Most vagy soha! című film arra vállalkozott, hogy XXI. századi köntösben, izgalmas kalandfilm formájába mutassa meg, mi is történhetett 1848 március 15.-én. A premieren jártunk. 2024. március 14.

Radar - Petőfi utazásai során is a szabadságot hirdette + videó

Petőfi Sándor élete során többször járt a régi nagy Palócföldön, köztük kétszer Balassagyarmaton is átutazott, ahol megnézte az akkoriban épülő börtön épületét és a vármegyeházát. Útjai során is a szabadságot hirdette. 2024. március 14.

Radar - Bepillantást nyertünk a honvédség vadászpilótáinak képzésébe + videó

A Radar stábját a kecskeméti katonai repülőtéren fogadta a vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár parancsnoka és bepillantást engedett a vadászpilóták mindennapjaiba. 2024. március 14.

Ők az ország legokosabb kis természettudósai + videó

Kitartás, szorgalom, lelkesedés, nyughatatlan tudásszomj és csapatmunka, ezek jellemzik az ország legokosabb kis természettudósait. 2024. március 13.

Grúz embercsempészekre csaptak le a rendőrök + videó

A migránsok nyugatra csempészése továbbra is nagy üzlet a bűnszervezeteknek, személyenként több ezer eurót kérnek el egy egy fuvarért. 2024. március 13.

Radar - Új élet a drogok és a börtön után + videó

Juhász Tamás 5 éve egy barlangban lakik, ahol egy lelki menedékhelyet alakított ki. Adományokból és kukázásból él, állatokat és növényeket ment, illetve videókat készít, hogy másoknak is segítsen megtalálni saját útjukat. 2024. március 12.

Radar: 10 millió forint egy megtalált Seuso-kincsért + videó

A Radar mai adásában egy páratlan tulajdonságú régészeti leletegyüttes történetét láthatják a nézők. 2024. március 11.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!