„A Sátán kegyenceitől tisztítjuk meg Donbászt” – „takarításba” kezdtek a csecsenek

2022. december 05. 06:58

A csecsen vezér szerint az ukránok „csak az erő nyelvéből értenek”, a csecsenek pedig „a legmagasabb szinten” beszélik azt.

2022. december 05. 06:58
null

Ramzan Kadirov csecsen hadúr közösségi oldalán arról számolt be, hogy a megszállt Zaporizzsja egyes területein folytatódik a „takarítás” – erről az Index tudósít. Kadirov ezt írja: „A rendfenntartók szinte minden ilyen helyen találnak fegyver- és lőszerraktárakat. Ez világosan mutatja, hogy a nacionalisták gondosan felkészültek a szabotázsra és mindenféle provokációra. Sajnos

Hozzátette: „A szövetséges csapatok méterről méterre tisztítják meg a testvéri Donbászt a Sátán kegyenceinek jelenlététől, a legkisebb esélyt sem hagyva az ellenállásnak.” Szerinte „az erő nyelve az egyetlen nyelv, amelyet értenek” az ukránok.

– fogalmazott.

Nyitófotó: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. december 05. 11:29
Medvegyev nem mondott valami nagyon okosat ma?
confitür
2022. december 05. 10:32
Sikerről csak akkor beszélhetnek,ha az amerikaiak végre letesznek Ukrajnáról. Ukrajnát elsősorban az amerikai nyomulástól kellene megtisztítani,amely egyben a háború végét is jelentené.
McFoker
2022. december 05. 10:13
Szar lehet Fideszesnek lenni. Ideológiailag naponta szarnak a szájukba, de örömmel benyelik.
káli
2022. december 05. 09:22
Na, a tiktokkerek megint színészeknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik