Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra

2022. augusztus 11. 21:04

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott az orosz állami médiában dolgozó Jurij Kot.

2022. augusztus 11. 21:04
null

A zaporizzsjai atomerőművet ért csütörtöki támadások az orosz állami televízióban is figyelmet kaptak, Jurij Kot műsorvezető az orosz állami médiában elhangzott nyilatkozatában azt mondta: Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel. 

„Mindannyian értjük, hogy Ukrajna és a Nyugat egy álvalóságot próbál bemutatni a zaporizzsjai atomerőművel kapcsolatban. Itt azonban tényleg a valósággal kell foglalkozni. Meg kell mondanunk Ukrajnának és a támogató országoknak – főleg Nagy-Britanniának és Amerikának –, hogy mi a valóság” – fogalmazott.

Amennyiben a zaporizzsjai erőmű megsérül, és katasztrófa következik be, két atomrakéta azonnal útnak indul, hogy eltalálja a döntésközpontokat. Egy Washingtonra, egy Londonra”

– szögezte le.

Nyitókép: Clayton Wear / US AIR FORCE / AFP. Illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
utolsó kisgazda
2022. augusztus 12. 23:20
Ja és összeszámoltam kb 25 millió orosz halott. Hova fogjuk eltemetni őket?
utolsó kisgazda
2022. augusztus 12. 23:15
Emberek. Ti nem olvastok katonai értékeléseket? A NATO sokszoros túlerőben van, főleg légi harcászatban!
utolsó kisgazda
2022. augusztus 12. 23:12
Az igaz ha az oroszoknak van sátán rakétájuk vagy mi a szösz és azt felküldik London és Washigton ellen, addigra az nem lesz érdekes és látható, mert Moszkva , Szent Pétervárt és még 10 orosz város nem lesz, azaz nincs ott senki se város sem ember
Anime Pont
2022. augusztus 12. 18:17
Dr Drábik János , Földi László , Bogár László, Georg Spöttle mellett szívesen hallgatom Nógrádi György úr elemzéseit is . Most is telibe talált a Professzor úr és a többiek is . A jelenlegi Ukrán Elnök államvallássá tette az elmebajt a gonoszságot a hazudozást , és a követelőző kioktató zsarolás (művészetét?). Minden módon , minden eszközzel meg kell állítani . Mert a hülyeségeire fogadókész befolyásos világ vezetőin keresztül . Szó legszorosabb értelmében lángba borítja az egész világunkat ! És ha ezt a józan emberek nem tudják az állami szinten jelenlévő Ukrán megvezetéssel szemben ellenállni . Immár olyan súlyos a helyzet, hogy . Az Ukrán Elnökkel szemben és megállítására minden eszköz legitimmé vált !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik