„Mi van, te kutya, egy köcsög rendőrkutya vagy, nem?” – így barátkoztak a szabadnapos rendőrrel egy pécsi konditeremben (Videó)

2023. március 25. 15:24

Azt mondták neki, hogy megvárják a terem előtt és megverik, megveretik.

2023. március 25. 15:24
null

Baranya vármegyében két férfi rendőrt zaklatott a helyi, pécsi, edzőteremben. A szolgálaton kívüli rendőrt a 46 és 18 éves férfi trágár szavakkal illette, valamint megfenyegették, megvárják a terem előtt és megverik, illetve megveretik.

Mindkettőt elfogták a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével, az egyik tettes ellen zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás, a másikat pedig – mivel ellene több erőszakos bűncselekmény miatt is nyomoznak a rendőrök – őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Facebook-oldalán osztott meg részleteket az ügyről, azt írták, hogy a két elkövető többször kutyának nevezte a szabadidejében a konditeremben gyúró szabadnapos rendőrt.

– mondta a két férfi a rendőrnek, ám az NVSZ tájékoztatása szerint még ennél is durvább megjegyzéseket tettek a rendőrnek. Úgy tudni, hogy a két férfi minden ok nélkül kötött bele a konditeremben gyúró rendőrbe. 

– írták.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. március 28. 09:27
Meg akarták enni, azért titulálták kutyának (az ózdi esetből kiindulva erre gondolok).
brekker
2023. március 28. 00:49
Kaváfisz: A barbárokra várva
brekker
2023. március 28. 00:43
Legyél akár bármilyen állami hivatalnok, lekövetnek hazáig, és már meg vagy fogva, mert vannak a kiscsaládban százan. Lehet mondani, hogy ez egy elképzelt eset, de a fenygetés ott van minden köztisztviselőnél, rendőrtől kéményseprőig, orvostól egyszerű ügyintézőig.
brekker
2023. március 28. 00:28
Majd az arabok rendbeteszik őket, Rómában is így volt, a köznép már várta a barbárokat. Nyilván kellett ehhez a totál korrupt államigazgatás is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik