2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Felesége láthatáson lévő kislányát molesztálta a férfi

A Somogy Megyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az ötvenes éveiben járó férfival szemben, aki felesége korábbi kapcsolatából született kislányát molesztálta. Az ügyészség a kiskorú sértett segítségkérése ellenére tétlenkedő anyával szemben is vádat emelt.

  • Felesége láthatáson lévő kislányát molesztálta a férfi

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

Az anyának a korábbi kapcsolatából négy gyermeke született, akiket elhanyagoltságuk miatt anyai nagyanyjuknál helyeztek el, ugyanakkor a nőt továbbra is kapcsolattartási jog illette meg, ezért a két kisebbik gyermek rendszeresen nála és a vádlottnál töltötte a hétvégéket.

A vádlott ezt használta ki arra, hogy szexuálisan közeledjen a tíz év körüli kislány felé; a férfi ugyanis a közös játék, illetőleg az együttalvás során rendszeresen keresett alkalmat arra, hogy a kislányt a nemi szervei környékén megérintse, simogassa. A vádlott cselekménye a kislányban zavart és félelmet keltett, amit jelzett anyjának is, aki azonban sem a vádlottat nem vonta felelősségre, sem a hatóságoknak nem jelzett, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt kell felelnie.    

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés, közügyektől eltiltás, illetőleg tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt érintő valamennyi foglalkozástól történő végleges eltiltás kiszabására tett indítványt. Az ügyészség a molesztálással szemben tétlen anyával szemben felfüggesztett börtönbüntetés és a kiskorúakat érintő határozott idejű foglalkozástól eltiltás kiszabására, valamint a kiskorú sértettel szembeni szülői felügyeleti jogának megszüntetésére tett indítványt. 

Somogy Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!