„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit” – Bayer Zsolt lerántotta a leplet Magyar Péterről

2024. március 27. 11:04

A publicista szerint „egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk”.

2024. március 27. 11:04
MAGYAR Péter; POLT Péter; SCHADL György

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A Mandiner kedden számolt be róla, hogy megjelent Magyar Péter feleségéről készített hangfelvétele, amiből csak egy dolgot tudtunk meg: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”

Magyar Péter lépésére reagált Bayer Zsolt publicista is. „Egyszer talán meg fogjuk tudni, ki diktálta mindezt ennek a műanyag szörnyetegnek, s ki szemelte ki a feladatra, miután gondosan feltérképezte, hogy egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz” – írta Bayer Zsolt.

Ezt követően a publicista összefoglalta a véleményét arról is, hogy mit gondol Magyar Péterről.

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben,

nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire” – írta.

A hangfelvételről is megvan a publicista véleménye.

Az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést,

a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar... S aki hallgatja ezt az egészet, azt sem tudja nem észrevenni, hogy folyamatosan belevág a felesége mondataiba, semmit sem hagy neki végigmondani, kimondja helyette mindazt, amit hallani akar, a másik pedig inkább ráhagy mindent, csak szabaduljon végre” – foglalta össze a véleményét a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben.

 

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­n­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­r­n­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
kobi40
2024. április 01. 16:49
Akkor a kormány miért nem rúgta pitschán,? Azért, mert a Mádl-Erőss klán kutyakölyke ez az elfajzott hiénasakál? Miért volt a Fidesz beszarva? Mert Gulyás haverja volt? Milyen jellem ez a Gulyás, hogy ilyen tetű haverjai vannak? Hogyan fordulhatott elő, hogy ez a féreg követelőzhetett, személyes ellenőrzése alá vonta a kormány stratégiai minisztériumát az abuzált feleségén keresztül? A kormány minden rezdülése = az ország sorsa! Vargát egy ilyen kolonccal nem lett volna szabad kinevezni. A férGét el kellett volna távolítani, nem a minisztérium legérzékenyebb osztályát adni neki! Gulyás, te is egy f@szkalap vagy!
gekk
2024. március 29. 09:56
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://telex.hu/video/2024/03/29/fidesz-ellentmondasok-kegyelmi-ugy-gyermekvedelem-luxus-melegek-vendegmunkasok&ved=2ahUKEwiawZali5mFAxXjg_0HHUpZAoMQwqsBegQIDRAE&usg=AOvVaw3dLbiA3dwz1s0dSSW7FBcl Takonygerincű zsoca, erre varrj gombot.
tompika-2
2024. március 28. 20:23
Zsoca és a haverjai mind egy kalap szarok azért, mert bár mindent tudtak, senki nem állította meg közülük ezt a taknyot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!