Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető (VIDEÓ)

2022. augusztus 17. 12:08

„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – hangzott el a Fox News-on.

2022. augusztus 17. 12:08
null

Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul szólt be Soros Györgynek a csatorna Next Revolution című műsorában – vette észre a hirado.hu. ott kezdődött a történet, hogy a milliárdos országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. 

A magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit magyarként mondok egy másik magyarnak”

– fogalmazott a Fox News műsorvezetője, majd magyarul folytatta: „Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!”.

A műsor vonatkozó részét 1:03-tól nézheti vissza:

Nyitókép: Herbert Neubauer / APA / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. augusztus 17. 21:56
A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom popperi utópiája egy anakronizmus. Nem kéne erőltetni.
Házam Hazája
2022. augusztus 17. 20:15
A magyar lesz az új angol?
Sany Xepi
2022. augusztus 17. 19:03
A magyarok többsége már 12 éve nem kér Gyuri bácsiból....
remi
2022. augusztus 17. 17:36
Nagyon úgy néz ki, hogy a Sri Lanka-i zavargásokat is shorthos dzsordzs finanszírozta: https://t.me/brianlovethailand/670 TELEGRAM EXCLUSIVE VIDEO: Sri Lanka Protest Leader Caught Lying about US Funding To avoid YouTube censorship I am posting this on Telegram/Odysee/Rumble. Sri Lanka protest leader Chameera Dedduwage was caught lying about the US funding behind an organization he worked for and is still defending. It follows a familiar pattern where "activists" ousting governments from power deny US funding then shift into defending it when finally caught.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik