Fejbe rúgta az ellenfelét, majd jót nevetett a Fehérvár légiósa

Fura jelenet játszódott le szombaton a Mol Fehérvár–Debrecen mérkőzés 57. percében.

Magyar Nemze
2023. 02. 05. 10:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Mol Fehérvár a Debrecent fogadta, és már a találkozó „felvezetése” sem volt mindennapi: a vendégek a buszuk lerobbanása miatt taxikkal érkeztek a stadionba. A meccs 1-1-re végződött, és volt egy igencsak „fura” jelenete. Az 57. percben, már 1-1-es állásnál a fehérváriak egyik játékosa, a koszovói Lirim Kastrati a labdával fejbe rúgta a vendégek spanyol légiósát, Christian Manriquét. S ugyan odament elnézést kérni áldozatához, akinek nagy fájdalmai voltak, előtte nevetgélve lepacsizott csapattársával, a hondurasi Deybi Floresszel…

A jelenet reggel ITT volt megtekinthető, az URL-ből látszik is, de azóta a videót eltávolították azt M4sport.hu honlapjáról.

A Debrecen gólját azért meg lehet nézni:

Borítókép: Lirim Kastrati (Forrás: Molfehérvár.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.