Videón, ahogy eluralkodik a lincshangulat Magyar Péter megmozdulásán

2024. március 26. 21:39

A tömeg nem tudott uralkodni magán, végül Magyar Péternek is közbe kellett avatkoznia.

2024. március 26. 21:39

Nyitókép: Képernyőfotó

Több ízben is beszámoltunk arról korábban, hogy miként zajlott le Magyar Péter kedd esti tüntetése. A HírTV stábját és Bohár Dánielt is megtalálták válogatott szidalmaikkal a szimpatizánsok, lincshangulat alakult ki a Kossuth téri tüntetésen. Erről közölt videót a Magyar Nemzet.

„Fütyülsz és hazudsz. Nem szégyelled magad? Fúj, propaganda!” 

– üvöltözték magukból kikelve a tüntetők.

A videón jól látszódik, ahogy először 5-10 ember fejezte ki nemtetszését a HírTV riportere felé, majd ez a szám rövid idő alatt meghatványozódott és a következő pillanatokban már órási tömeg állta körül a védtelen Futó Boglárkát. A tömeg nem tudott uralkodni magán, ezért Magyar Péternek is közbe kellett avatkoznia, aki nem sok sikerrel csitítgatta szimpatizánsait.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­g­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­o­k­­ ­­v­á­­­r­n­­a­­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Valeri Anna
2024. április 20. 15:58
Ma kérdeztem az egyik mp. aláírás gyűjtőt, miért kellene mp. re aláírnom? Azt mondja, mert jól mozgósít... Kérdem tőle, miért háború van, és ukrajnába toboroz önkénteseket? Arra is válaszolhatna, miért kellene Orbánt leváltania? azt mondja, mert korrupció, és lop... Kérdem vissza, miért magától mit lopott? Mert csak kaphatott alacsony közüzemi számlákkal 2010 óta, és nem vett el semmit, Covid migráció és háború ellenére.. NO:. ezen két kérdésen torkára fagyott a szó, nem is kérdeztem tovább, hogy akkor eddig miből és kiből is élt magyarpetije? Tán csak nem NER szele ment ki mögüle? Bombájából meg puki maradt?
Palatin
2024. március 31. 20:09
Rögtönöztem egy versikét, hogy Péterünk méltó helyet kapjon a magyar költészetben is Forradalmi lázálom lengi be az étert, Az ördög küldé közénk Magyar Pétert. Ha megy az ember az utcán pár métert, A zendüléstöl elfelejti a Pithagorasz tételt. Ki ez a fickó itt Mephisztó bugyrából? Kinek lelke készült sokszínü gyurmából. Ki fényesen megélt a sok süket dumából, Ferde lény ö, ki hü párját gyötörte hálából. Hamis prófétát rejteget gunyája titkon, Dumája hitvány, alantas, örvénylö ciklon, A hitszegö árulók dalával teljesen szinkron. Úgy fest ö, mint sáska a bazsarózsa-szirmon.
Palatin
2024. március 31. 20:09
AZ AZ EMBER, AKINEK OLYAN LELKI, MORÀLIS, PSZICHOLÒGIAI DEVIANCIÁI VANNAK, MINT MAGYAR PÉTERNEK, ÚGY HÀPOG ÈS ÙGY TOTYOG MINT MAGYAR PÈTER, AZ NEM SZABAD, HOGY VEZETÖ POLITIKUS LEGYEN. Ezért nagyon fontos az, amit Varga Judit elmondott. EZÈRT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!